Metamorfosemassage

Metamorfosemassage is een eenvoudige techniek voor zelfgenezing en creatieve groei. Het zorgt voor verandering, metamorfose van binnenuit. Deze massage vindt plaats op de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Door die reflexgebieden te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan, maar bijvoorbeeld ook aangeleerde en meegekregen patronen, herkend en losgelaten worden, waardoor verandering (of genezing) van binnenuit mogelijk wordt.

Het doel van de behandeling is de levenskracht, die tijdens de prenatale periode of vlak daarna (deels) werd geblokkeerd, in de cliënt vrij te maken zodat deze kan worden wie hij in wezen is. Het kan een inzicht geven in het levenspatroon, waardoor er een verandering in de levenshouding kan ontstaan, die in alle opzichten positief wordt ervaren. Het kan ook helpen om moeilijke beslissingen te nemen.

Heeft u nog vragen over de massage belt u gerust en ik vertel u er meer over. Wilt u meer lezen over metamorfose-massage, kijk dan ook eens op: www.metamorfosemassage.nl

Massagepraktijk Annelieke