Qigong les

Zit je niet lekker in je vel? Voel je je moe en futloos? Kun je wel wat extra energie gebruiken? Ben je een echte piekeraar? Slaap je slecht? Voel je je onrustig? Kom in je eigen kracht en verbeter je vitaliteit met Medische Qi Gong.

Tijdens de les wordt de geblokkeerde energie losgemaakt. Stagnatie zorgt namelijk voor ziekte en je niet lekker voelen. Specifieke houdingen en bewegingen worden aangeleerd en geoefend. Er wordt gewerkt met bewegende en statische oefeningen, meditaties, visualisaties, stilte, klanken en kleuren. Blokkades worden losgemaakt en de energie komt opnieuw in beweging. Ook je ademhaling speelt een belangrijke rol bij het beoefenen van Qi Gong. Je kunt namelijk door blokkades heen ademen, ademt uit wat je niet meer nodig hebt en vul jezelf op met nieuwe levensenergie. Door te focussen op je ademhaling breng je rust in je lichaam.


Wat kan Qi Gong voor je betekenen:
💛 Het zorgt voor ontspanning en een betere concentratie.
💛 Het brengt je lichaam en geest in balans.
💛 Bouwt je energie op.
💛 Brengt je in het hier en nu.
💛 Het verbeterd je fysieke kracht en vitaliteit.
💛 Het laat je makkelijker emotionele blokkades en dagelijkse zorgen loslaten.
💛 Toename van zelfinzicht, aanvoelen wat je echt wil en wat goed is voor jezelf, dit betekent dat je emotionele weerbaarheid enorm toeneemt!
💛 Algemeen positief effect op je immuniteit, hart- en bloedvatenstelsel, ademhalingssysteem, spijsvertering, zenuwstelsel en hormonaal systeem.

Wanneer?

Woensdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Investering?

Kom je voor het eerst dan is de probeerprijs €5. Daarna kost een losse les €12,50 of je kunt een strippenkaart aanschaffen van 10 strippen voor €100.

Voor wie?
Het is voor iedereen toegankelijk ongeacht de leeftijd en/of lichamelijke conditie.

Wat neem je mee?
Trek makkelijk zittende kleding aan en eventueel extra sokken. Eventueel een flesje water.
Wanneer je een zittende oefening fijn vindt om op een meditatie kussentje te doen i.p.v. op een stoel mag je die zelf meenemen.


Massagepraktijk Annelieke